A társaságot 1995. február 1-én két magyar magánszemély Ács László és Kemény József alapította, jelenleg is ők ketten az ügyvezető-tulajdonosok.

A társaság a 20 éves működése alatt dinamikusan fejlődött, minden évben nyereséges volt, és emellett nagy értékű ingatlan és termelő eszköz beruházásokat hajtott végre több száz millió forintos értékben.

A KÁLLÓ-„fém” csoport az elmúlt néhány év alatt, több új tevékenységbe is belekezdett, e tevékenységek végzéséhez újabb vállalkozásokkal bővült a cégcsoport:

  • a KÁLLÓ-„fém” Kft. továbbra is a fő tevékenységet végző, legnagyobb forgalmat bonyolító vállalkozás, elsősorban acélszerkezet gyártás területen
  • a LOGISTEEL Kft. elsősorban acélszerkezetek szerelésével, valamint trapéz és cserepeslemez gyártással foglalkozik.
  • a DERIMBER Kft. a Nyíregyháza ipari területén lévő KÁLLÓ-„fém” ipari park ingatlanjainak a kezelője

A cégcsoport jelenleg kb. 80 főt foglalkoztat és az éves összesített árbevétele 2015-ben több mint 2,5 Mrd Ft volt.

Igyekszünk mindenben a Partnereink igényeinek megfelelni, kiemelten fontosnak tartjuk maximális minőségre való törekvést és a gyorsaságot.

Az általunk gyártott és forgalmazott alapanyagokból, termékekből olyan raktárkészlet szintet tartunk, amely lehetővé teszi, hogy a piacon egyedül álló módon a lehető leggyorsabban tudjuk kiszolgálni partnereinket. Jelenleg több mint 2000 tonna acél alapanyaggal rendelkezünk.