Kerítésválasztó kisokos

Kerítésválasztó kisokos

A telek vagy kert határainak kijelölése és védelme fontos szerepet játszik minden otthon tulajdonosának életében. A kerítés jellegének, anyagának kiválasztása nehéz döntés, mely jellemzően hosszú évtizedekre szól. A döntés meghozatalánál az alábbi jellemzőket érdemes elsősorban figyelembe venni, mint a tartósság, az esztétikum, a telepítés gyorsasága és a gondozásmenteség.

Ebben a nehéz döntésben szeretnénk a segítségükre lenni, mivel az álltalunk gyártott kerítéselemek a kerítés építést tervezők számára minden felsorolt szempontnak megfelelnek.

Az előre, méretre gyártott acél kerítés elemek egyre népszerűbbé válnak a magas minőség a kivitelezés gyorsasága és tartósság miatt. Ebben a blog posztban megvizsgáljuk, hogy miért éri meg gondozásmentes acélkerítésre váltani, és milyen előnyei vannak ennek a döntésnek. Az acélkerítés egy tartós és időtálló megoldás, amely sokkal hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a hagyományos fa kerítések.

Az acélkerítések elemei minden esetben gyári korrózióálló bevonattal vannak ellátva, mely horganyrétegből és igény szerinti, úvé álló több rétegű festékbevonatból állnak. A bevonatrendszer megakadályozza a rozsdásodást és biztosítja, hogy a kiválasztott szín, legyen az akár famintás bevonat hosszú éveken át megtartsák eredeti állapotukat. Ezzel szemben a fa kerítések állandó karbantartást igényelnek az elkorhadás, vetemedés, elszíneződés megelőzése érdekében, többszöri csiszolást, alapozást, lazúrozást.

Az acélkerítések kialakítása és telepítése is sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos fa kerítéseké. Az acélkerítések előre gyártott elemekből állnak, amelyek könnyen összeilleszthetők és telepíthetők. A fa kerítésekhez viszont speciális szerszámokra, több szakmában jártas szakemberre van szükség, és általában sokkal hosszabb időt vesznek igénybe az elkészítésük.

Az acélkerítések kialakításakor sokkal rugalmasabban megvalósíthatóak a megrendelő elképzelései, mivel minden mérete egyedileg kialakítható és testre szabható. Az acélkerítés elemeknek sokféle színű és mintázatú változata létezik, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő megoldást. Ezzel szemben a fa kerítések hagyományosan csak néhány színben és mintázatban kaphatók.

Az acélkerítések nagy előnye, hogy gondozásmentesek. Az acélkerítések nem igényelnek festést, lakkozást vagy más karbantartási feladatokat. Ezzel szemben a fa kerítések könnyen sérülnek, rendszeres festést és kezelést igényelnek, különben idővel elszíneződnek, elvetemednek.

Az acélkerítések további előnyei közé tartozik a biztonság és a magasabb szintű védelem, amit nyújtanak a teleknek vagy kertnek. Az acélkerítések sokkal nehezebben törhetők át, és az esetleges betolakodókra riasztó hatást gyakorolnak, mivel nehezebb és időigényesebb az áthatolásuk. Ez különösen fontos lehet, ha az otthon vagy telek valamilyen módon értékeket vagy érzékeny információkat tartalmaz. Az acélkerítéseknek magasabb szintű ellenálló képességük is van az állatok és rovarok által okozott károk ellen. Az acélkerítésekben nem okoz kárt ill. elváltozást a nedvesség, az erős napsütés, a hőingadozás vagy penész, ezek a környezeti hatások viszont jelentős minőségvesztést okozhatnak a fa kerítéseknél.

Az acélkerítések könnyen tisztíthatók, továbbá könnyen ápolhatók, így hosszabb ideig megőrizhetik eredeti állapotukat. Az acélkerítések teljesen karbantartásmentesek, a karbantartási feladatok kimerülnek az esetleges tisztítási feladatok elvégzésésben, mely nem igényli szakember bevonását. Az acélkerítések megvásárlása és telepítése általában költséghatékonyabb megoldás, mint a hagyományos fa kerítéseké.

Az acélkerítések előre gyártott elemekből állnak, így az áruk általában olcsóbb, mint a fa kerítéseké. Az acélkerítések telepítése is gyorsabb és egyszerűbb, így az anyagköltségeken kívül a telepítési költségek is alacsonyabbak lehetnek. Az acélkerítések sokféle stílusban elérhetők, ezért minden otthon tulajdonosa megtalálhatja a saját stílusához leginkább illő megoldást. Az acélkerítések kaphatók modern és klasszikus stílusban, különböző színekben és mintákban, így lehetőség van arra, hogy az acélkerítés megjelenése harmonizáljon a ház vagy kert többi részével.

Végezetül, az acélkerítések hosszú távú befektetésnek tekinthetők, mivel tartósak és időtállóak.

2023.05.30.

Megnyitott a webáruházunk!

Több mint 3.000 féle rendelhető termék olcsón, akár ingyenes házhozszállítással és kivitelezéssel.

Irány a webáruház

További hírek, pályázatok

KÁLLÓ-fém által feltöltött videók

KÁLLÓ-fém Kft. - Acél kerítés termékeink youtube videó borítókép

KÁLLÓ-fém Kft. - Acél kerítés termékeink

139 227 megtekintés • 2022. október 23.

Ahol találkozhatsz velünk:

Legyen Ön is a kivitelező hálózatunk tagja!

Vevőket, megrendelőket fogunk küldeni Önnek, kedvezményes árak, online nyomon követés, leszállítás bárhová az országban. Lakatosok, bádogosok, tetőfedők, kerítés kivitelezők jelentkezését várjuk.

Kivitelező szeretnék lenni

Több mint 150 partner országosan

Közös jövő, közös siker

Lépjen kapcsolatba velünk

KÁLLÓ-fém csoport

  • hosszútávon tervezünk
  • 1995-ben lett alapítva
  • 100%-ban magyar családi tulajdonban van
  • már a család második generációja is részt vesz az irányításban
  • összesen 13.000 m2 gyártócsarnokban folyik a gyártásunk
  • 30 féle színes acél alapanyagot tartunk készleten
  • 4.000 tonnás állandó raktárkészlettel rendelkezünk, így nagyon gyorsan tudjuk Ügyfeleinket kiszolgálni

Legyen Ön is Viszonteladó Partnerünk!

Kedvezményes árak, online nyomon követés, leszállítás bárhová az országban. Kivitelezők, kereskedők jelentkezését várjuk.

Partner szeretnék lenni
Már több mint 20.000 teljesített rendelés
+25 év tapasztalt, kitűnő vásárlói értékelés
hatalmas választék, több 1000 termék
magyar gyártású, prémium acél termékek

Biztonságos online fizetési lehetőség:

K&H Bank bankkártyás fizetés logó

Központi elérhetőségeink

Telefonszám: +36 42 / 264 185

E-mail: [email protected]