Élhajlított elem

Egyedi élhajlított elemek - tetőhöz, kerítéshez, egyenesen a magyar gyártótól.

A cégcsoportunk több nagykapacitású élhajlító berendezéssel is rendelkezik. A legnagyobb élhajlítónk 6m hosszúságban képes 8mm vastagságig. Az élhajlító berendezéseinkre bér munkát is vállalunk, így az Ön által hozott alapanyagot használva tudunk bármilyen egyedi igénynek megfelelő profil szerint élhajlítani.

Mivel cégcsoportunk táblásítással és tekercslemez hasítással is rendelkezik, így nagyon rövid idő alatt – gyakorlatilag bármilyen élhajlítási igénynek eleget tudunk tenni.

Saját cserepes lemez, trapézlemez és ereszcsatorna rendszerünkhöz szegőket, oromzárókat tudunk azonos alapanyagból biztosítani, így garantáltan nem lesz színeltérés az egyes elemek között.

Mire érdemes figyelni?

Vannak olyan profilok, amelyeket a beforgatás miatt nem lehet élhajlítón elkészíteni, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy kérdezzen rá a kívánt forma gyárthatóságára. Munkatársaink ilyen kérés esetén betáplálják a számítógépeinkbe a kívánt hajlítási feladatot és pontos képet kapnak annak a gyártási lehetőségeiről.

Kérjen ajánlatot

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Legyen Ön is Viszonteladó Partnerünk!

Kedvezményes árak, online nyomon követés, leszállítás bárhová az országban. Kivitelezők, kereskedők jelentkezését várjuk.

Partner szeretnék lenni

Több mint 150 partner országosan

Közös jövő, közös siker

Lépjen kapcsolatba velünk

KÁLLÓ-fém csoport

  • hosszútávon tervezünk
  • 1995-ben lett alapítva
  • 100%-ban magyar családi tulajdonban van
  • már a család második generációja is részt vesz az irányításban
  • összesen 13.000 m2 gyártócsarnokban folyik a gyártásunk
  • 30 féle színes acél alapanyagot tartunk készleten
  • 4.000 tonnás állandó raktárkészlettel rendelkezünk, így nagyon gyorsan tudjuk Ügyfeleinket kiszolgálni