Zárt profilú kerítéselem Nyíregyháza

A KÁLLÓ-fém Kft. országos kiszállítás mellet értékesít saját, magyar gyártású zárt profilú kerítéselem, így Nyíregyháza és környékén is elérhetőek az elsőosztályú, prémium minőségű acélból készült, gondozásmentes zárt profilú kerítéselem.

zárt profilú kerítéselem

Zárt profilú kerítéselem Nyíregyháza ár

Prémium termékeket gyártunk és hosszútávon tervezünk a Vásárlóinkkal, így nem nálunk fogja megtalálni a legolcsóbb silány minőségű zárt profilú kerítéselemt.

A zárt profilú kerítéselem árunk versenyképes és tükrözi az általunk használt minőségi alapanyag felhasználást, amit Kollégáink odafigyeléssel, gondossággal dolgoznak fel. Az aktuális zárt profilú kerítéselem árainkat Kollégáinktól tudják kérni, illetve online is elérhetőek termékeink a webáruházunkban.

Prémium minőségű zárt profilú kerítéselem, zárt profilú kerítéselem garancia

A KÁLLÓ-fém hosszútávon tervez. 1995-ös alapítása óta szem előtt tartja a minőségi munkavégzést, a prémium alapanyagok felhasználását.

Zárt profilú kerítéselem szállítás

Kis méretű saját autó házhozszállításhoz

A KÁLLÓ-fém-től rendelt termékek szállításáról mi gondoskodunk, így ha szállítás közben sérül a termék, akkor annak pótlását, javítását mi vállaljuk. A szállítások 80%-ban saját autóinkkal történnek. A szállítás ára bruttó 300.000 Ft felett ingyenes zárt profilú kerítéselem esetén is.

Magyar zárt profilú kerítéselem - Nyíregyháza

A KÁLLÓ-fém 100%-ban magyar tulajdonban van. Családi vállalkozásként működik több generáció együttesen irányítja a cégcsoportot. Nagy hangsúlyt fektet a cégcsoport a magyar munkahelyek fenntartására, a minőségi gyártásra és a hosszútávú tervezésre.

Nyíregyháza Zárt profilú kerítéselem akció

A Munkatársaink a Kapcsolat menüponton keresztül érhetőek el, és készséggel elküldik Önnek az aktuális akciós zárt profilú kerítéselem listánkat, amit el is tudunk szállítani. A zárt profilú kerítéselem szállítási díja bruttó 300.000 Ft felett ingyenes.

Zárt profilú kerítéselem ingyenes szállítással

A zárt profilú kerítéselem szállítási díja bruttó 300.000 Ft felett mindig ingyenes. A kiszállítás a gyártó kapacitásunk terheltségétől függően általában 1-2 hét. Két helyen rendelkezünk gyárral Nyíregyházán és Nagykállóban,ahol személyes átvételre is van lehetőség.

Nagy méretű saját kamion házhozszállításhoz

Legyen Partnerünk, kivitelezőnk

Csatlakozzon Ön is Partnereink közé. Csak olyan Partnereket keresünk, akik igényesek munkájukra, szeretik, amit csinálnak és hosszútávon terveznek.

Legyen Ön is Viszonteladó Partnerünk!

Kedvezményes árak, online nyomon követés, leszállítás bárhová az országban. Kivitelezők, kereskedők jelentkezését várjuk.

Partner szeretnék lenni

Több mint 150 partner országosan

Közös jövő, közös siker

Lépjen kapcsolatba velünk

KÁLLÓ-fém csoport

  • hosszútávon tervezünk
  • 1995-ben lett alapítva
  • 100%-ban magyar családi tulajdonban van
  • már a család második generációja is részt vesz az irányításban
  • összesen 13.000 m2 gyártócsarnokban folyik a gyártásunk
  • 30 féle színes acél alapanyagot tartunk készleten
  • 4.000 tonnás állandó raktárkészlettel rendelkezünk, így nagyon gyorsan tudjuk Ügyfeleinket kiszolgálni
Már több mint 30.000 teljesített rendelés
Munkanapokon elérhető ügyfélszolgálat
Országos kiszállítás, akár ingyenesen
+25 év tapasztalt, kitűnő értékelés

Biztonságos online fizetési lehetőség:K&H Bank bankkártyás fizetés logó